Om


Om Safe SecuritySafe Security jobbar utifrån de grundvalar man antagit som tydliga referenspunkter inom  företaget samt i enlighet med de krav som ställs mot bevakningsföretagets verksamhet och personal enligt RPS och Länsstyrelsen.


Våra referenspunkter är lojalitet, engagemang och kompetens.


Vi arbetar endast för seriösa arbetsgivare och följer noga de krav och regler som uppställts i Svea rikes lagbokstexter, då vi anser att det är utav största vikt att ha lagstöd i samtliga arbetsmoment.


All information oavsett uppdragens natur, behandlas med respekt och hanteras mycket varsamt.


Personal som jobbar med denna typ av känslig information förbinder sig med ett juridiskt utformat sekretess avtal.


Aktuellt just nu:

* Den 25/5-2014 lanserade vi vår nya hemsida.

* Den 18:e juli 2014 fick vi besked att vi har vunnit ramavtalet för total bevakning för hela Knivsta kommun.

* Fr.o.m den 1:a september har vi börjat köra med våra nya miljöbilar.* Fr.o.m. 9:e t.o.m. 14:e december bevakar vi Musikhjälpen 2014 på Grand-kulturhuset.

* Safe Security i Sverige AB har skrivit ramavtal med Uppsala Kommun. Uppdraget omfattar ordningshållning vid evenemang med.

* Safe Security i Sverige AB har skrivit ramavtal med Uppsala Kommun konsert och kongress. Uppdraget omfattar ordningshållning, rondering och larmutrckning.

* Safe Security i Sverige AB har skrivit ramavtal med AB Uppsala kommuns industrihus. Uppdraget omfattar rondering, larmutryckning för alla fastigheter.

* Safe Security i Sverige AB bevakade hela Yrkes-SM 2018 i Uppsala.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi erbjuder en tryggare vardag genom professionell säkerhet  och service!

Copyright  © All Rights Reserved