Säkerhetsutbildningar

 

Säkerhetsutbildningar

 

 

SafeSecurity arbetar för ett tryggare och säkrare samhälle, därför är en viktig del inom vår verksamhet att kunna erbjuda en stödfunktion som säkerhetsutbildningar till våra kunder.

 

Säkerhetsutbildningarna är verklighetsanpassade och av hög kvalitet där teori och praktik blandas i realistiska övningar. Här utbildas individen fysiskt och psykiskt för att visa på hur han eller hon skyddar sig själv och andra i deras omgivning genom att i möjligaste mån agera korrekt i pressade och hotfulla situationer.

 

Utbildning förbereder dig som näringsidkare för hur du skyddar dina intressen genom att minimera riskerna för driftavbrott och olyckor inom verksamheten.

 

 

Safe Security utbildar även personer som kan tänkas utsättas för hot och komma att innefattas av ett förhöjt skydd. Utbildningen visar på olika modeller hur du själv som individ och tillsammans med personer i din omgivning skall fungera under hot, både i yrkeslivet och i det privata.

 

Vi erbjuder följande:

 

Här är en lista på några av de säkerhetsutbildningar vi erbjuder. Fler alternativ finns och i de flesta fall så skräddarsyr vi utbildningen efter era behov.

 

Kontakta oss för mer information angående detta.

 

  • Säkerhetsutbildning för hotell & Konferans
  • Säkerhetsutbildning för butiker
  • Säkerhetsutbildning för Bankpersonal

 

 

Vi erbjuder en tryggare vardag genom profesionell säkerhet och service!!

Copyright © All Rights Reserved